• 01júl
          • NAŠA ZÁHRADKA

            V školských rokoch 2021/2022 a 2022/2023 sa deti mohli prihlásiť na krúžok „KUTIL“. Na tomto krúžku sa žiaci naučili piecť, zhotovovať rôzne pomazánky, šaláty a v jarných a letných mesiacoch sme sa zamerali na prerábku záhradky, ktorá sa nachádza pri škole.

            Záhradka bola dlho neobrábaná a neudržiavaná. S veľkou vervou sme sa pustili do jej skrášľovania. Tak, ako teraz záhradka vyzerá, je zásluha nielen šikovných žiakov, ktorí záhradku začali prerábať ako tretiaci, ale aj rodičov, ktorí sponzorsky prispeli na jej celkový obraz. Rodičia zakúpili: betónové tvárnice, zabezpečili dovoz kvalitnej hliny, prispeli domčekom pre hmyz, mulčovacou kôrou, kameňmi, tehlami a suchým betónom.

            Veľmi pekne ďakujem rodičom, ktorí sponzorsky prispeli na skrášlenie záhradky:

            p. Felis , p. Jászberényi, p. Jancová, p. Živčicová, p. Vrábľová, p. Ilončiaková, p. Kraus, p.Kárnik, p. Martinisková.

            Srdečná vďaka patrí aj p. riaditeľke Mgr. Dane Škultétyovej, ktorá zabezpečila výrub starých stromov. Poďakovanie patrí aj p. uč. PaedDr. Milanovi Pullmanovi, ktorý so žiakmi na hodinách techniky vyrobil vyvýšené záhony z betónových tvárnic a aktívne pracoval so žiakmi na pretváraní záhradky.

            Z prác sme mali veľkú radosť, veľmi nás tešil pohľad na vyčistenú záhradku.

            Tento školský rok sme si do vyvýšených záhonov zasadili reďkvičku, cibuľku a hrášok. Bohatú úrodu sme rozdali aj iným žiakom, ktorí si počas desiaty pochutili na čerstvej zeleninke.

            V prácach chceme pokračovať aj počas ďalších rokov. Plánujeme si zasadiť rôzne bylinky, z ktorých si počas horúcich letných dní vyrobíme osviežujúce nápoje.

            Vonkajšie prostredie ponúka na učenie množstvo podnetov a priaznivo vplýva aj na psychiku človeka. Prítomnosť zelene v spojení s pohybom na organizmus pôsobí harmonizujúco, a tak pravidelné učenie vonku prináša aj benefity spojené s pozitívnymi zmenami v správaní. Tak hurá, poďme sa učiť aj von!

                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                    Mgr. Marianna Jankechová

      • 02júl
      • 29jún
          • DETSKÁ ŠPORTOVÁ OLYMPIÁDA 2023

            V duchu olympijskej myšlienky sme zorganizovali na našej škole športovú súťaž pre žiakov 1. stupňa pod názvom Detská športová olympiáda. Dňa 27. 6. 2023 sa stretli najlepší športovci z jednotlivých tried v areáli ZŠ na Medňanskej ulici. Na športovú plochu sa všetci športovci zoradili a za zvukov olympijskej hymny sme spoločne, s pani riaditeľkou Mgr. D. Škultétyovou a p. zástupkyňami školy, otvorili  našu OLYMPIÁDU. Potom zástupcovia z radov športovcov aj rozhodcov predniesli sľub o dodržiavaní pravidiel súťaženia a rozhodovania v duchu  fair play. Po úvodnom otvorení nám ukázali športovci TJ Sokol Ilava -  oddiel Karate krátky kultúrny program. A začalo športové zápolenie  v jednotlivých atletických disciplínach:behy, skoky, hody, šikovnosť, prekážková dráha  ... a kolektívne hry. Súčasťou OLYMPIÁDY bola i výtvarná časť, kde žiaci kreslili na chodník práce na tému  ,,OLYMPIÁDA OČAMI DETÍ“. Na záver športového dňa si najlepší športovci, pri slávnostnom odovzdávaní na stupienkoch víťazov, prevzali krásne medaily. Okrem jednotlivcov boli tiež vyhodnotené kolektívne športy - preťahovaná, futbal a vybíjaná. Tohto roku vyhrali žiaci 1.B2.B v preťahovaní lanom, 4.B trieda vo vybíjanej a vo futbale najlepším kolektívom bola 4.A. Na základe výsledkov malých športovcov môžeme potvrdiť, že niektoré deti sú talentované a  o šport a súťaženie majú veľký záujem. Všetky deti sa už teraz tešia na uskutočnenie ďalšej úspešnej akcie v budúcom školskom roku, aby si mohli opäť zmerať svoje sily. 

            Touto cestou chcem poďakovať ZR pri ZŠ Medňanská Ilava, ktoré nám poskytlo finančné prostriedky na zakúpenie odmien pre športovcov, všetkým  vyučujúcim za prípravu, organizáciu a výber najlepších športovcov, všetkým rozhodcom, organizátorom a žiakom 9. ročníka, ktorí tiež prispeli k zdarnému priebehu športovej olympiády.  

             

                                                                  PaedDr. Lýdia Horáková

             

             

      • 26jún
      • 25jún
          • Splavovanie Váhu

            Krásnu nedeľu, 25.6. si žiaci 2.A a skupinka žiakov 2.B užili splavovaním Váhu. Pokračovali tým začatú minuloročnú tradíciu, ukončiť tak školský rok. Pod vedením skúseného vodáka Milana Gabču a v spolupráci s rodičmi pádlovali na raftoch úsekom od Ilavy do Nemšovej. Slnečné počasie im bolo príjemným spoločníkom na splavovaných kilometroch.

            Veľa smiechu a zábavy vystriedalo plávanie vo Váhu i opekanie dobrôt na ohni.

            Už sa všetci tešia na pokračovanie tradície a stretnutie sa na Váhu o rok, na ukončenie ďalšieho školského roka .

            PaedDr.Ingrid Príbelszká

      • 26jún
          • Ochrana života a zdravia

            Dňa 23.6. na našej škole prebehla teoretická a praktická časť OŽZ pre žiakov II.stupňa.

            Prvé 3 vyučovacie hodiny boli venované teoretickej príprave žiakov a prebiehali v troch blokoch:

            1. Pohyb a pobyt v prírode

            2. Zdravotná príprava

            3. Riešenie mimoriadnych situácií

            Odborné témy žiakom prednášali vyučujúci.

            Ďalšie 2 vyučovacie hodiny mohli žiaci prakticky využiť vedomosti získané v teoretických prednáškach.

            Po triedach plnili úlohy na 3. stanovištiach. Jednotlivé stanovištia boli pod dohľadom pedagogických zamestnancov a ich pomocníkov z radov žiakov. Každá disciplína sa bodovala a zapisovala do pripravených tabuliek.

            Po absolvovaní všetkých disciplín sa triednym kolektívom zrátali body a triedy sa vyhodnotili. Všetky triedy získali vo všetkých disciplínach plný počet bodov.

            Mgr. Eva Balonová

      • 24jún
          • Oznamy Školskej jedálne

            Na konci školského roka oznamujeme:

             

            1. Ukončenie odhlasovanie na konci školského roka:

            Na konci školského roka je možné sa odhlásiť zo stravy najneskôr do 28. 6.2023 do 14:00 h z dôvodu objednávania potravín.

             

            2. Nahlásenie zmeny bankového účtu pre vrátenie preplatku

            Ak ste zmenili osobný účet v priebehu školského roka 2022/23, túto skutočnosť je potrebné oznámiť písomne pani ekonómke pre vrátenie prípadného preplatku. Preplatok bude vrátený na účet, z ktorého boli platby obdržané.

             

            Vedúca ŠJ

      • 23jún
          • ČÍTANIE S FIFÍKOM

            Časopis Fifík je časopis pre školákov, ktorí sa okrem čítania chcú hrať, zabávať a všeličo sa dozvedieť. V tomto školskom roku žiaci 4.B na hodinách čítania aktívne pracovali s týmto časopisom. Každý si v ňom našiel to, čo ho zaujímalo. Žiaci sa pravidelne zapájali do súťaží, riešili krížovky, osemsmerovky, kvízy a dozvedeli sa rôzne zaujímavosti o zvieratkách, rastlinách a športovcoch.

            Redakcia časopisu udelila všetkým žiakom 4.B diplom za aktívnu prácu s časopisom Fifík.

            A čo sa žiakom najviac na časopise páčilo?

            Adam: „Časopis čítam rád preto, lebo sa dozviem veľa zaujímavostí“.

            Kajka: „V časopise je veľa čítania, osemsmeroviek a krížoviek, ktoré veľmi rada riešim“.

            Dianka: „Z časopisu som sa každý mesiac dozvedela veľa nových vecí, zaujímali ma krížovky, ktoré som vždy sama vyriešila“.

            Nelka: „Zaujímalo ma maľované čítanie“.

            Karolínka: „Riešila som rada kvízy, sudoku a zaujímali ma aj nové veci, o ktorých som si rada prečítala“.

             

                                                                                                                                                   Mgr. Marianna Jankechová

      • 23jún
          • Výtvarná súťaž DOBŠINSKÉHO ROZPRÁVKOVO

            Každoročne sa v mesiaci máj zapájajú žiaci našej školy do výtvarnej súťaže s názvom DOBŠINSKÉHO ROZPRÁVKOVO. Jej poslaním je viesť deti k hlbšiemu poznávaniu slovenskej ľudovej rozprávky a podnietiť ich k hľadaniu a objavom mravných hodnôt vyslovených v ľudových rozprávkach. Cieľom tejto súťaže je vytvárať podmienky na tvorivý rast žiakov prostredníctvom činnosti zaujímavej pre ich vek. Do tohtoročného XVII. ročníka súťaže sa zapojilo 26 škôl (materské, základné, ZUŠ, CVČ) z okresov Považská Bystrica, Púchov a Ilava s viac ako 250 výtvarnými prácami. V II. kategórii (1.stupeň ZŠ) ocenila odborná porota aj prácu žiačky našej školy, Ninky Ivanovej (4.A). Srdečne blahoželáme k oceneniu a prajeme veľa ďalších výtvarných úspechov.

                                                                                                                                                           PaedDr. J.Koštialiková

      • 23jún
          • Výlet Lubina

            Krásne doobedie prežili žiaci 2. ročníka dňa 14.6., kedy sa vybrali na výlet do Farma parku Lubina.

            Priamo medzi desiatkami zvieratiek  ako keby sa vrátili v čase, spoznali zvieratká a prírodu tak, ako naši starí rodičia.

            V sprievode profesionálnych animátoriek zažili dobrodružstvá spojené s hladkaním a  kŕmením zvierat. Prechádzali sa medzi rozprávkovými domčekmi, v očarujúcej prírode v tieni vysokých ovocných stromov.

            Na záver si aktívne oddýchli v oddychovej zóne.

            Potom sa vybrali  na krátky, nenáročný výlet, ktorým sa za necelých  10 minút od parkoviska dostali na najvyšší vrch pohoria Bielych Karpát s výškou 970 m.n.m. – vrch Veľká Javorina

            Dostali sa tak na jedno z najznámejších a najkrajších pohraničí na Slovensku, kde mali  fascinujúci výhľad na slovenskú aj českú panorámu. Samotný vrchol zdobil majestátny vysielač.

            Plní zážitkov sa vrátili späť do školy. 

            PaedDr. Ingrid Príbelszká

             

             

      • 23jún
          • MEDZINÁRODNÉ ŠPORTOVÉ STRETNUTIE

            ​​​​​​Po nevydarených  "covidových rokoch"  sme opäť zavítali na pôdu našej družobnej školy v Klimkoviciach. Stretnutiu predchádzala písomná komunikácia medzi riaditeľkami škôl, v ktorej sa dohodli na súťažných  disciplínach a 7. júna  to celé, s účasťou našich roztlieskavačiek, vypuklo!

            Žiaci, ktorí sa oddali aktívnemu pohybu v rámci športového stretnutia, si užili nielen zvýšenej fyzickej aktivity podmienenej dosiahnutím úspechu, ale zažili aj utužovanie vzájomných vzťahov.

            Najlepšie výsledky dosiahli:

            Jakub Kiss (8.B) - 2. miesto – Beh 60 m - 7,75 s

            Nina Prekopová (5.B) - 5. miesto -  Beh 60 m – 8,96 s

            Marco Prekop (8.C) -  2.miesto – Vytrvalostný beh – 2,23 s

            Mariana Kainová (7.C) – 4.miesto – Vytrvalostný beh – 2,54,4 s

            Stanislav  Vytlačil (8.C) – 6. miesto – Skok do  diaľky – 4,15 m

            Karolína Kotlabová (8.B) – 6. miesto – Skok do diaľky – 3,72 m

            Volejbal dievčatá -  2. miesto

            Futbal chlapci - 2. miesto

            Gratulujeme a veríme, že o rok v  poľskom Mikolówe tiež ostaneme v mieste bojiska.

            O tom, že na stretnutí vládla príjemná atmosféra svedčia videá pod textom.

            https://www.youtube.com/watch?v=vZ0eWnlxYZ0

            https://www.youtube.com/watch?v=A-fbYNYU-ik

             

             

             

      • 20jún
          • VYHODNOTENIE ZBERU PAPIERA

             

            1. miesto -  Kolmanová Karolína, 4.B - 914kg

            2. miesto -  Miklášová Alžbeta, 4.A - 575kg

            3. miesto -  Doričková Alžbeta, 5.B - 543kg

             

            Ocenení žiaci, ktorí priniesli viac ako 100kg papiera

             

            Beňo Tobias, 7.C - 434 kg

            Striško Adam, 7.B - 306,5 kg

            Striško Tobias, 3.C - 248 kg

            Mišura Adam, 4.B -  236 kg

            Ciller Alexander, 3.A -  232 kg

            Vašek Kristián, 3.A -  183 kg

            Hudec Filip, 2.B -  173 kg

            Repová Lea, 3.B - 161 kg

            Zemanovičová Sofia, 2.C -  157 kg

            Wiedermann Zara, 5.B -  150 kg

            Pejková Jana, 4.A -  121 kg

            Besehaničová Jana, 1.A -  115 kg

            Vrábeľ Michal, 1.A -  114 kg

            Vatrtová Sandra, 3.A -  113 kg

            Vrábel Michal, 3.A -  111 kg

            Lysák Jakub, 7.A -  106 kg

            Lovišková Lucia, 4.A -  102 kg

             

            Spolu sme nazbierali 6 894,5 kg papiera.

                                             Víťazom gratulujeme!

      • 18jún
          • Biologická olympiáda - celoštátne kolo

            Opäť máme dôvod na radosť...

             

            16.6. - 17.6. sa v Tatranskej Lomnici uskutočnilo 

            celoštátne kolo Biologickej olympiády - kategória E, odbornosť botanika. Počas dvoch náročných súťažných dní - v štyroch odborných vedomostných a praktických blokoch olympiády - naša súťažiaca, ktorá sa na túto náročnú olympiádu svedomito pripravovala už od júna minulého roku, vydala zo seba maximum a opäť školu vzorne reprezentovala.

            Elizabeth Šumichrastová (žiačka 8.B)

            sa stala

            ÚSPEŠNOU RIEŠITEĽKOU

            celoštátneho kola

            a umiestnila sa s počtom bodov 279 na krásnom 6.mieste

            (so stratou iba 15 bodov na miesto prvé).

            Elizabeth zároveň bola udelená 

            CENA DEKANA

            PRÍRODOVEDECKEJ FAKULTY UNIVERZITY KOMENSKÉHO V BRATISLAVE.

            Elizabeth zo srdca blahoželáme a sme na ňu právom hrdí!

                                                                                                                                   Ing.Katarína Hulínková

      • 16jún
          • ŠTVRTÁCI V ŠKOLE V PRÍRODE

            V horách, v mestečku Skalka pri Kremnici, sa rozprestiera hotel Minciar, v ktorom strávili štvrtáci krásny týždeň. Od 12.6. – 16.6.2023 sa tam zúčastnili Školy v prírode. V prekrásnom, ničím nerušenom horskom prostredí, zažili spolu s úžasnými animátormi veľa zábavy, hier, súťaží a kvízov. Na karnevale sa predviedli v rôznych maskách. Predpoludním sa venovali aj učeniu.

            O zdravie všetkých žiakov sa starala milá pani zdravotníčka, ktorá spolu s p. triednymi učiteľkami a žiakmi absolvovala výlety na Gergelyho tunel, ktorý bol vybudovaný v 14. storočí na tzv. Zlatej ceste, spájajúcej Banskú Bystricu s Kremnicou, do štôlne Andrej a na vyhliadku mesta. V banskom múzeu si mohli žiaci vyskúšať razenie mincí. Posledný deň, na spiatočnej ceste, si všetci spoločne pozreli geografický stred Európy v obci Kremnické Bane a expozíciu mincí a medailí v múzeu v meste Kremnica.

            Bola to jedinečná škola v prírode s množstvom nezabudnuteľných zážitkov.

             

                                                                                                                           Mgr. Marianna Jankechová

             

             

             

             

      • 14jún
          • Koncoročný výlet

            ​​​​​​Ôsmaci v Bratislave


            13.júna sa 41 žiakov 8.ročníka zúčastnilo koncoročného školského výletu do Bratislavy. Keďže škola je výchovno-vzdelávacia inštitúcia, tak koncoročný príjemný oddychový deň mal aj svoje zameranie. Hlavnou náplňou bolo hlbšie spoznanie nášho hlavného mesta. Žiaci spoznávali historické centrum mesta v rámci hodnotnej dvojhodinovej prehliadky. Certifikovaná pani sprievodkyňa im pútavo priblížila históriu Bratislavy, dejepisné fakty, historické momenty, významné budovy i uličky, panovníkov, národných dejateľov a rôzne kuriozity... Začali sme na hrade a postupne sme v príjemnej a poučnej atmosfére prešli až k nábrežiu Dunaja, kde sme pokračovali v spoznávaní Bratislavy počas hodinovej plavby loďou po Dunaji. Počasie bolo priam ukážkové, tak scenérie, ktoré sme rôznymi zmyslami vnímali boli naozaj úchvatné. Koncoročný výlet sa naozaj vydaril a zanechal vo všetkých účastníkoch príjemné dojmy, nové skúsenosti, a tiež aj vyformoval nové socializačné prvky a návyky.

                                                                                               Ing. Katarína Hulínková a PaedDr. Lucia Siranová

      • 12jún
          • Láska kvitne v každom veku

            Máj lásky čas – májová výzva ,, Láska kvitne v každom veku“

            Ako málo stačí na to, aby sme pohladili srdcia druhých.

            Počas mesiaca máj vyrábali naši žiaci 1.A a 4.B, pani učiteľky  L. Horáková, M. Jankechová a pani vychovávateľky D. Schillerová, Z. Pavleková a D. Mikulová s deťmi pozdravy plné lásky. Zapojili sme sa tým do výzvy, ktorá prebiehala po celom Slovenku pod názvom  ,, Láska kvitne v každom veku.“ Jej cieľom je potešiť srdcia seniorov a premeniť ich izbičky na rozkvitnuté jarné lúky plné kvetov 🌹. Naši prváci odovzdali (184 papierových kvetov, 184 pozdravov a 40 živých kvetov)  tieto pozdravy naplnené nehou, úctou a láskou seniorom v CSS - LÚČ Považská Bystrica, SED Košeca, Hospic Milosrdných sestier Trenčín, Spoločnosť dcér kresťanskej lásky sv. Vincenta de Paul Belušské Slatiny, ktorí prijímajú pod svoje krídla ľudské osudy a pomáhajú im v lepšej budúcnosti. Prváčikovia si pre starkých pripravili krátky program v podobe básní, piesní a hry na hudobných nástrojoch. Odmenou im boli úprimné rozžiarené očká a láskou naplnené srdcia našej obetavej staršej generácie. Touto cestou vyslovujeme veľké ĎAKUJEM zamestnancom týchto zariadení, ktorí nás s láskou prijali, odmenili naše deti malou pozornosťou a previedli nás čarovnou záhradou a v neposlednom rade ukázali, s akou láskou sa starajú o starkých.

            Moja vďaka patrí aj našim žiakom, pedagógom i rodičom, ktorí k tejto výzve pristúpili s úctou a láskou, nezištne pomohli pri výrobe darčekov a tiež darovali pre starkých živé kvety.

             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          PaedDr. Lýdia Horáková

             

             

             

             

             

      • 06jún
          • MDD v 2.C

            Medzinárodný deň detí je deň, kedy sa rodičia, babky, dedkovia aj učitelia snažia urobiť radosť svojim deťom. A tak to bolo v tomto roku aj v našej škole. Všetci učitelia rozmýšľali, ako strávia MDD so svojimi žiakmi, aké  zaujímavé aktivity pre nich pripravia. 

            Pre deti z 2.C bol tento deň celkom náročný - prešli pešo približne 10 km, ale vôbec to neľutovali. S triednou p.učiteľkou Annou Hýllovou a p.vychovávateľkou Zuzanou Pavlekovou sa vybrali na výlet do Dubnice nad Váhom, presnejšie na Skaličky. Tam navštívili malú farmu, na ktorej ich privítala jedna pani, milovníčka prírody a zvierat. Pohostila ich chutnými palacinkami a porozprávala im o zvieratkách, ktoré tam chová. Deti ju zahrnuli množstvom zvedavých otázok a samozrejme, zvieratká si chceli pohladkať a nakŕmiť. Nadšene prešli všetky kúty dvora a nakoniec sa chopili práce: zametali, hrabali seno, napájali zvieratá, polievali kvety. Pred odchodom sa tete poďakovali a odovzdali jej obrázky, ktoré pre ňu v škole nakreslili. Nadšené deti si cestou späť veselo spievali a úplne zabudli na unavené nohy. Ešte viac nadšená bola pani farmárka, ktorú deti obrázkami a spontánnosťou veľmi dojali. 

            Mgr. Anna Hýllová

      • 06jún
          • MDD – Rodičia deťom II.

            V piatok 02.06.2023 sme my, aktívni členovia Rodičovského združenia pri ZŠ v Ilave zorganizovali pre deti pri príležitosti MDD v areáli ZŠ v Ilave zábavné podujatie s názvom Rodičia deťom.

            Akcia sa niesla v úžasnej atmosfére, deti sa vyšantili na siedmych rôznych nafukovacích atrakciách (kladivo, bludisko, prekážková dráha, surf simulátor, skákací hrad, maxi šípky a nafukovacia strelnica), vypočuli si rozprávku v tráve, namaľovali kamene alebo si nechali od Džudy pomaľovať tváričku. Pre technické typy boli k dispozícii interiéry kamiónov a hasičských áut, ktorými sa mohli deti i odviezť.

            V daných časových intervaloch si mohli oddýchnuť pri ukážkach tanca v rytme Salsation so Zuzkou Bačovou alebo vystúpením detí zo Základnej umeleckej školy v Ilave pod vedením Terezky Mutalovej ku ktorej sa môžu prihlásiť aj Vaše deti.Deti a ich rodičia si pochutili na cukrovej vate, pukancoch, hotdogoch alebo domácich klobáskach a to všetko mohli zapiť čapovanými nápojmi.

            Celou akciou nás sprevádzal DJ veselou hudbou. Záverečnú bodku dalo žrebovanie tomboly s úžasnými cenami a penová párty.

            Všetko prebiehalo nad očakávania dobre, deti boli usmiate po celý čas, rodičia spokojní. Bolo čo jesť, piť aj pozerať.

            Chcem sa veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí sa akokoľvek zapojili do akcie, či už sponzorským darom: TSK Trenčín, Comextrans, Heineken, Kaufland, Ilavský chlebík, AMV Ilava, Kaderníctvo Petra, Barber EVOLVE, knihy Kornélia, Sigmia, HZZ Dubnica nad Váhom, Full Café, poľovníkom a všetkým ostatným sponzorom, ktorí darovali finančný alebo vecný dar.

            Rovnako patrí veľká vďaka pani riaditeľke Škultétyovej a pánu primátorovi Wiedermannovi za možnosť uskutočniť akciu v areáli ZŠ v Ilave.

            Celá akcia by sa samozrejme nezaobišla bez rodičov – dobrovoľníkov, ktorí venovali svoj voľný čas našim deťom. Veľmi pekne ďakujem za pomoc pri príprave a organizácii pani Loviškovej, Jancovej, Rexovej, Vrábľovej, Živčicovej, Pružincovej, Majtánovej a pánom Filovi, Valovi, Felisovi, Šedovi a Komadovi.

            Taktiež veľmi pekne ďakujem za pomoc pri realizácii MDD pani učiteľke Horákovej, Koštialikovej, Koyšovej a Príbelszkej, ktoré sa venovali deťom počas celej akcie.Verím, že sme urobili radosť mnohým deťom, aby si užili svoj sviatok tak, ako si zaslúžia.

            Naozaj si veľmi, veľmi vážim že ste obetovali svoj čas a energiu, aby ste urobili radosť iným. Každý jeden si zaslúži veľké

      • 26máj
      • 06jún
        • Atletický trojboj
          • Atletický trojboj

            V stredu, 31.5.2023, sa náš školský dvor ozýval detským smiechom, pokrikovaním a povzbudzovaním. To sa deti z 2.A, 2.C a 3.A, ktoré sú zapojené do projektu Detská atletika, tešili zo svojich výkonov. Merali si sily v troch discipínach:

             Hod raketkou:

            1. Viktor Fulek  3.A - 24,20 m

            2. Denis Bukovčák 2.A - 21,60 m

            3. Tomi Slovák 2.C - 20,70 m

             Hod medicimbalom: 

            1. Michal Vrábel 3.A - 8,10 m

            2. Darinka Pilátová 3.A - 7,70 m

            3. Ondrej Dian 2.A - 7,40 m

             Skok do diaľky z miesta:

            1. Darinka Pilátová 3.A - 163 cm

            2. Teodor Turza 3.A - 160 cm

            3. Viktor Fulek 3.A - 158 cm

            Každý súťažiaci sa snažil podať čo najlepší výkon a tak si vybojovať niektorú zo zaujímavých cien. Rozhodcami súťaže boli pani učiteľky:

            PaedDr. Ingrid Príbelszká - riaditeľka pretekov a rozhodca hodu raketkou,

            PaedDr. Slávka Štefancová - rozhodca skoku z miesta ,

            Mgr. Anna Hýllová - rozhodca hodu medicimbalom. 

            Po skončení súťaže si deti zmerali sily aj vo futbale a z víťazstva sa tešili tretiaci. Športovcov po celú dobu povzbudzovali nadšení fanúšikovia. 

            Mgr. Anna Hýllová

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.