• 31aug
      • 02aug
          • ŠKOLSKÁ JEDÁLEŇ - Zápisný lístok a dotácie na stravu - upresnenie

            Ako Vás v správe cez Edupage informovala vedúca školskej jedálne, termín na podanie zápisného lístka so žiadosťou na dotáciu sa z technických dôvodov skrátil už na 4.8.2023 do 7:00 h! Tento termín opätovne pripomíname, nakoľko v  prípade nestihnutia termínu nie je možné od septembra obdržať dotáciu na stravu.

            Ostatní žiaci, teda tí, ktorým rodičia o dotáciu na stravu nežiadajú, môžu podať zápisný lístok na stravu s vyznačením, že nežiadajú o dotáciu kedykoľvek neskôr, doporučujeme tak urobiť pred 25.8., nakoľko 25.8. súčasne uplynie aj termín na zaplatenie kreditu pre stravu pre september 2023. Neskôr prihlásiť a zaplatiť samozrejme možné bude, ale začiatok stravovania už bude závisieť od situácie.

            Ako sme Vás už informovali, zápisný lístok sa podáva cez modul Žiadosti/vyhlásenia v Edupage, súčasťou zápisného lístka je aj vyznačenie, či sa žiadate na dieťa dotáciu, či nie.

             

            3.8.2023

          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.