• 15júl
          • Oznam k zmene k poskytovaniu dotácií na stravu

            Od 01.07.2022 v zmysle § 52zzn ods. 3 písm. a) a b) Zákona o dani z príjmov suma daňového bonusu, o ktorú sa znižuje daň, je:

            • 40 eur mesačne, ak vyživované dieťa dovŕšilo 15 rokov veku, alebo
            • 70 eur mesačne, ak vyživované dieťa nedovŕšilo 15 rokov veku, a to poslednýkrát za kalendárny mesiac, v ktorom dieťa dovŕši 15 rokov veku; to neplatí, ak sa na vyživované dieťa poskytuje dotácia na stravu podľa § 4 ods. 3 písm. c) zákona o dotáciách 

            Z toho vyplýva, že rodičia si od 1.7.2022:

            1. V prípade detí do 15 rokov si nárok na poskytnutie dotácie na stravu  preukazuje rodič dieťaťa vo veku do 15 rokov podpísaným novým čestným vyhlásením o neuplatnení si daňového bonusu 70 € (v prílohe č.1). Termín odovzdávania čestných vyhlásení spolu s prihláškou na dotovanú stravu vedúcej školskej jedálne je od 02.08.2022 do 04.08.2022 v čase od 8:00 do 12:00 hod.
            2. V prípade detí, ktoré dovŕšili 15 rokov veku v roku 2022 je možný súbeh poberania daňového bonusu (40€) a dotácie na stravu, a na rodičov týchto detí sa povinnosť predloženia čestného vyhlásenia nevzťahuje. Podmienkou poberania dotácie na stravu je odoslanie prihlášky na dotovanú stravu (v prílohe č.2). Termín odovzdávania prihlášky na dotovanú stravy vedúcej školskej jedálne je od 02.08.2022 do 04.08.2022 v čase od 8:00 do 12:00 hod.

            Bližšie informácie k poskytovaniu dotácii na stravu (príloha č.3).


            Príloha č.1: Čestné vyhlásenie od 1.7.2022

            Príloha č.2: Prihláška - dotovaná strava 2022/2023

            Príloha č.3: Informácia k dotáciám na stravu - zmeny

      • 15júl
          • ZO ŽIVOTA ŠKOLY POČAS PRÁZDNIN

            Prázdniny sú pre deti časom hier, zážitkov, relaxu a oddychu, potrebujú sa veľa hrať, uvoľniť či športovať. Vymeniť čas strávený pred počítačom za čas strávený s kamarátmi na čerstvom vzduchu. Toto všetko mali možnosť zažiť niektorí žiaci  z našej školy počas letného prázdninového pobytu. A nielen to, naučili sa posilniť odolnosť na záťaž, trénovať vôľu a mnohokrát aj prekonávať samých seba v mnohých činnostiach, na ktoré počas školského roka nezostáva čas. V neposlednom rade sa deti učia aj prevziať zodpovednosť samy za seba. 

            Deti počas predchádzajúcich dní zažili mnoho nezabudnuteľných chvíľ pri vedomostných súťažiach, športových aktivitách či aerobiku. Vyrábali rôzne premety ako príveský, dekoračné poháriky, ale i bublifuky. Aby nezaostávali v získavaní nových informácií, navštívili aj nové Infocentrum v Ilave. O tom, že sa naozaj nenudili, svedčia priložené fotografie.

            V neposlednom rade  patrí poďakovanie pedagogickým zamestnancom, ktorí sa v čase dovoleniek venovali žiakom a pripravili pre nich množstvo zaujímavých aktivít.

                                                                                PaedDr. Ľubica Ladecká, zástupkyňa pre primárne vzdelávanie

             

      • 04júl
      • 13júl
      • 06júl
          • HURÁ PRÁZDNINY!

            Milí žiaci!

            Prázdniny sú v plnom prúde a ja vám chcem zaželať slnečné počasie, veľa kamarátov, spoločných hier, nových zážitkov a oddych s rodičmi a veľa vzácnych chvíl strávených so starými rodičmi.

            Mgr. Dana Škultétyová

      • 01júl
      • 01júl
          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.